Dobro došli na stranice Logosoft online ISP-a, prvog davaoca broadband Internet usluga u BiH. Želite li saznati nešto više o nama?

Ukoliko ste LOL korisnik
logujte se u polje ispod kako bi upravljali Vašim servisima.

Još niste naš korisnik?
Zainteresovani ste za Internet usluge za kuću
ili za firmu?

Upravljanje uslugama
 

SUPER TV - Početak distribucije
 


Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti naše postojeće i buduće korisnike da od 11. marta 2009. godine Logosoft d.o.o., prvi u Bosni i Hercegovini, počinje sa pružanjem usluga IP televizije pod nazivom SUPER TV.
 
SUPER TV je televizija nove generacije koja će u potpunosti izmjeniti Vaše dosadašnje poimanje televizije i kućne zabave uopšte.
 

Svjesni smo činjenice da domaćinstva postaju sve više digitalna sa novim tehnološkim razvojem. Kao i uvijek do sada, Logosoft ide korak dalje i korak ispred te po prvi put na našim prostorima predstavljamo uslugu SUPER TV - Televizije utemljene na IP-u.

SUPER TV  kao novinu uvodi široku interaktivnost i visoku personalizaciju televizijskih sadržaja. Atraktivnost SUPER TV-a ogleda se u mogućnosti uređivanja sopstvenog sadržaja i odabira niza korisnih dodatnih usluga. Koliko ste samo puta pretraživali kanale sa Vašim daljinskim upravljačem i niste uspjeli da pronađete sadržaj koji odgovara Vašim potrebama?

Sa SUPER TV-om tome je došao kraj! Zakoračite u novi svijet digitalnog servisa i plaćajte za ono što uistinu želite da gledate!
 
Više informacija možete pronaći ovdje.

Obavijesti za medije
 
Provjeri dostupnost
 
Provjerite dostupnost Internet servisa na Vašoj lokaciji.

Grad
Ulica  
Broj    
Podrška korisnicima
 
Sarajevo 033 931 999
Tuzla 035 921 900
Zenica 032 921 900
Telefonski imenik
11810
Webmail
 
Da bi pristupili svom lol.ba mailboxu kliknite ovdje i unesite svoje korisničko ime i lozinku.
Pretraga lol.ba